ОО СНС Горњи Милановац обележио крсну славу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
ОО СНС Горњи Милановац обележио крсну славу
Trenutno na sajtu: 366       |       Podeli:
27.10.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - ОО СНС у Горњем Милановцу обележио је по тринаести пут крсну славу Свету Петку.

Уз присуство чланова странке, директора јавних предузећа и установа, као и коалиционих партнера, славски колач је са свештеницима Цркве Свете Тројице сломио председник Општинског одбора Српске напредне странке и председник Општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић.Он је овом приликом истакао да, иако времена у којима живимо нису лака, морамо бити сложни и уједињени, како бисмо заједно превазишли све изазове.

Обраћајући се присутнима, Ковачевић је сумирао резултате рада и потигнуте успехе извршне власти, истичући да су капиталне инвестиције, као што је приступна саобраћајница, део плана и у будућем периоду.

– Од данас морамо бити сви сабрани у једно, више него што смо то икада били. Пред нама су турбулентна времена, пре свега због великих западних сила које не желе добро Србији, а ми другу отаџбину немамо осим Србије. Морамо се борити да најбољи и у будућем периоду воде Србију.Предстоје нам најзначајнији избори од када је Српска напредна странка основана, а то су председнички избори који који ће се одржати 3.априла.Једини могући кандидат на тим изборима је свакако Александар Вучић и ми морамо дати све од себе да и у Горњем Милановцу постигнемо најбољи резултат од свих које смо до сада остварили. Једино тако Србија има просперитет и иде напред и једино уз Александра Вучића, уз његову политику и све нас који ћемо ту политику подржати , Србија и Горњи Милановац могу напредовати.Срећна слава свима, да су вам укућани живи и здрави-рекао је Ковачевић.

 Ковачевић се осврнуо и на неповољну епидемијску ситуацију која је променила животе грађана у последње две године и нагласио, да се упркос тешким временима, морамо борити и научити да живимо у новонасталим условима.Подсетио је да је имунизација у овом тренутку једини спас за човечанство и да суграђани који се нису вакцинисали треба да искористе могућност да заштите своје и здравље својих најближих.

 

 

 

 ГЗС / ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


OO SNS Gornji milanovac krsna slava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.830.651 посета
Тренутно на сајту: 365 посетилац(a)