Расписан јавни позив за економско оснаживање жена са села 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša             

 
Расписан јавни позив за економско оснаживање жена са села
Trenutno na sajtu: 505       |       Podeli:
10.10.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Општина Пријепоље објавила је јавни позив за остваривање подстицаја за економско оснаживање жена
Фото: РИНА

у области руралне економије, у виду доделе бесповратних средстава женама, носиоцима пољопривредних газдинстава старости до 45 година.
Програм за остваривање подстицаја за економско оснаживања жена у области руралне економије финансира Кабинет министра без портфеља задуженог за демографију и популациону политику Републике Србије.

Општина Пријепоље суфинансира и спроводи у оквиру Програма подршке спровођењу мера популационе политике у Републици Србији – меру усклађивања рада и родитељства.

Циљ мере је да се побољша квалитет живота и доходовне активности за младе мајке и жене у руралном подручју, старости до 45 година, који је један од неопходних услова за рехабилитацију рађања и родитељства кроз развој, промоцију и пружање подршке за развој и унапређење пословања на пољопоривредним газдинствима.

Реализација ове мере треба да допринесе стварању позитивне популационе климе и отклањању уочених баријера за родитељство и рађање деце.

Укупна расположива средства износе 1.600.000 динара, а максималан износ подстицајних средстава коју корисник може да оствари је до 200.000 динара.

Средства не могу добити жене које су претходне године по истом конкурсу добиле новац. Текст јавног позива и обрасци за подношење пријаве налазе се на општинском сајту. Конкурс је отворен до 26. октобра текуће године.

ПП Медиа/ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepole raspisan javni poziv za ekonomsko osnazivane zena sa sela

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.821.570 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)