Студијска посета немачких медија града Чачка и Овчарско – кабларске клисуре 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Студијска посета немачких медија града Чачка и Овчарско – кабларске клисуре
Trenutno na sajtu: 744       |       Podeli:
09.06.2018 | 0 коментар(а)



Туристичка организација Србије у сарадњи са Туристичком организацијом Чачка од 6. до 10. јуна организује студијску посету за представнике девет

медијских кућа ПР агенције из Немачке под називом “Авантура звана Србија: Идемо!”
- Прва станица новинара из Немачке по доласку у Београд био је град Чачак, а потом и Овчарско-кабларска клисура. Како је тема студијске посете авантуристички туризам и активан одмор, прво су  се упознали са градом на реци и то вожњом бициклима од центра Чачка, до реке Западне Мораве. Вожња је настављена  од градске плаже, Парка младости, поред спортских терена и осталих спортско-рекреативних садржаја које у понуди има овај део града у оквиру СЦ “Младост”.

У реализацији овог програма, подршку је пружио Бициклистички клуб “Борац”, а вожња бициклима, маркираним бициклистичким стазама, реализована је и уз подршку Стефана Лукића. Бициклистичка рута од центра Овчар Бање водила је поред неколико видиковаца, кроз пределе Овчарско-кабларске клисуре, са којих се пружао поглед на природне атракције. Посетили су манастир Никоље, а програм је настављен пловидом катамаранима до језера Међувршје.


 Фото: ГЗС

Студијска посета медија из Немачке настала је као резултат континуираног  представљања Чачка на сајму туризма ИТБ  у Берлину. Медијска промоција кроз штампане И електронске медије о Србији доприноси повећаном интересовњу туриста из Немачке за долазак у Србију. Према подацима Туристичке организације Србије, наставља се тренд раста броја долазака немачких туриста И то за 22% у односу на претходну годину. У Чачку је у истом периоду забележено више од 20% раста броја долазака немачких туриста, који су највише заинтересовани за боравак и садржаје у Овчарско-кабларској клисури. Поред могућности за активан одмор у Овчарско-кабларској клисури, задовољни су квалитетом услуга у хотелима у којима су смештени, као и угоститељским услугама током боравка у граду Чачку.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.087.605 посета
Тренутно на сајту: 745 посетилац(a)