Ужице у „Најбољих 99 у Србији“ 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Ужице у „Најбољих 99 у Србији“
Trenutno na sajtu: 455       |       Podeli:
08.05.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - На Високој туристичкој школи у Београду одржана је додела признања „Најбољих 99 у Србији“ у организацији Удружење за развој туризма

и екологију „Србија коју волим“ а под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, Туристичке организације Србије, Туристичке организације Војводине, Београда, Привредне коморе Србије као и других релевантних институција у области туризма, наводи се на сајту Града Ужица.

У име града Ужица сертификат за „Најбољих 99 у Србији“ у категорији туристичких места, туристичких центара и информативних центара примила је Маја Вермезовић чланица Градског већа задужена за туризам. Она је овом приликом истакла да је овим признањем Ужице са својим ресурсима препознато као значајан туристички потенцијал Републике Србије спреман да своју понуду усмери ка међународном туристичком тржишту.

Осим Града Ужица добитници овог значајног признања су и Народни музеј Ужице са спомен комплексом „Кадињача“, Јокановића кућом и хидроелектраном „Под Градом“ и Удружење лончара „Злакуса“ Ужице у категорији музеји-културно историјски споменици – манифестације-природне атракције. Добитник награде је и пекара „Шуљага“ у категорији ресторани са традиционалном кухињом, препознатљивом по свом садржају.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.762.724 посета
Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)