Бивши покојник се осећа добро, јутрос доручковао прженице 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Бивши покојник се осећа добро, јутрос доручковао прженице
Trenutno na sajtu: 397       |       Podeli:
28.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак- Предраг Гостиљац који је преминуо 25. јануара и исти дан након пар сати оживео је добро и налази се на Интерном одељењу

 чачанске болнице.

,, Јутрос је добро, доручковао је прженице и попио чашу млека. Притисак му је стабилан 140/ 80  и једини проблем је што мало теже прича“, каже за Глас западне Србије медицинска сестра Маја Ђукић коју смо затекли поред кревета некадашњег  покојника.

У селу Липница још увек влада шок. Мештани кажу да  тако нешто не памте.

,,Ми смо им кумови, а кућа нам је одмах преко пута. Мој супруг је у четвртак поподне био тамо и када је дошао кући само се прекрстио и одмах попио нитроглицерин. Остала сам у шоку када ми је рекао да је Предо оживео. Отишао је да помогне за сахрану, блиски смо ту и прве комшије“, прича Љиљана Милутиновић.

     Син Милан -  тешко ми је али не оптужујем никога, фото ГЗС

Сина Милана (41) нисмо затекли код куће, био је у комшилуку, али се убрзо појавио. И даље је у неверици шта му се издогађало за само пар дана.

,, Затекао сам оца у фотељи поред шпорета, непомичног и укоченог. Позвао сам га "тата, тата", али није реаговао. Утрчао сам у собу и донео воде да га попрскам међутим није давао знаке живота. Позвао сам хитну помоћ, која је стигла  веома брзо. Ушао је лекар и једна медицинска сестра и видео сам да му је доктор погледао очи. Окренуо се мени  рекао да је преминуо изјавивши ми саучешће. Не могу да грешим душу био је веома коректан човек, чак ми је помогао да тело оца пренесем у собу на кревет где смо га положили. Написао ми је потврду о смрти и отишли су“, прича Милан.

Он каже да је одмах позвао најближу фамилију која се почела окупљати, наручена је и посмртнина, а онда се појавио кум Томо.

,,Ушао је у собу и мени се учинило да се оцу помера стомак. Мислио сам да ми се чини, јер сам под стресом због свега, али онда је тата померио и прсте. То је било превише за мене па сам излетео из собе, али Томо га је упитао "Како си Предо?"  и он је не разговетно одговорио. Поново смо позвали хитну помоћ и појавио се исти доктор, брзо су стигли.  Ја и још један комшија подигли смо оца и увели у санитет који га је одвезао у болницу. Лекар ми ја тражио онај папир и ја сам му вратио“, прича  Гостиљац, а глас му подрхтава.

,,Не знам шта да кажем, отказали смо све, видим новине препуне. Има истине и надуваних ствари. Али нећу и не желим да тужим било кога, шта имам од тога да теретим доктора, на крају човек је био крајње коректан. Отац је пуно болестан. Имао је тешке операције, одстрањен му је тумор на мозгу. Јесам имао стрес и још ме држи, али добро проћи ће. Нека се отац опорави па нека проживи још мало“ каже он.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.118.441 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)