Стамболић хвали опозицију; Опозиција је веома коректна за разлику од 29 одборника владајуће већине 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Стамболић хвали опозицију; Опозиција је веома коректна за разлику од 29 одборника владајуће већине
Trenutno na sajtu: 609       |       Podeli:
21.01.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Изгледа да су се драгачевци прерано радовали када је 29 одборника усвојило амандмане

који су предвиђали реконструкцију дотрајалих путева ка Горачићима и другим правцима, водоводну мрежу ка Гучи и друге инвестиције.

Гостујући на локалној телевизији Стамболић је изјавила да јој не пада на памет толика средства да улаже у месне заједнице, ни ти ће то потписати, а посебно не долази у обзир било какво кредитно задужење.

Она је жестоко критиковала 29 одборника (СНС, СПС, НС) који су подносиоци амандмана, признајући да је буџет на крају ипак усвојен са 35 од 45 одборничких гласова.

,,Опозиција је веома коректна за разлику од оних који су поднели амандмане", казала је Стамболић.

Председница општине потврдила је да су републички ревизори утврдили низ пропуста, али да се неки решавају у ходу.

,,Једна од примедби је блокада рачуна МЗ Гуча и то морамо одмах решити будући да је блокиран од 2006. године. Председник месне заједнице је спреман да сарађује са нама мада су му одмах прикачили етикету сукоба интереса", нагласила је Стамболић, мислећи на председника месне заједнице Вукићевића, који је истовремено одборник опозиције у локалном парламенту.

Стамболић се жестоко обрусила на повереника СНС Слободана Јоловића, жестоко га извређавши тврдећи да је он главни кривац за доношење оваквог буџета.

,,Тај “блистави ум” је први потписник и он треба да одговара за отимање зграде Начелства од бивше Раче, за асфалтиране улице у Гучи којима још није решен имовински статус, за Дом трубача који нема кухињу и ресторан, као и то како је направио трубачку позорницу, односно где су употребне дозволе" казала је Стамболић.

Оптужујући повереника СНС за две струје у странци, Стамболић сматра да се ситуација не може решити у општини без избора. Поручила је грађанима да поведу рачуна коме дају свој глас, без обзира када се избори буду одржавали.

Коментаришући мала средства за медије, она је изјавила да није нормално да у изборној години располаже само са 500 000, те да ће преко спонзора обезбедити средства и да се они јављају.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.169.840 посета
Тренутно на сајту: 609 посетилац(a)