АПР тражи реаговање надлежних због агенције која привреднике доводи у заблуду 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
АПР тражи реаговање надлежних због агенције која привреднике доводи у заблуду
Trenutno na sajtu: 403       |       Podeli:
27.11.2019 | 0 коментар(а)



Агенција за привредне регистре (АПР) саопштила је данас да се обратила МУП-у, надлежном тужилаштву и

Регистру националног Интернет домена Србије да предузму мере против „Агенције Регистар услуга д.о.о.“, која шаље регистрованим привредним субјектима дописе са понудом за упис података у „ПривредниРегистар.рс“.

У саопштењу се поново упозоравају привредни субјекти да ти дописи, уз које стижу и попуњене уплатнице са назначеним износима који се крећу од 500 до 16.000 динара, а чији је прималац „Агенција Регистар услуга д.о.о.“, не потичу од АПР.

Из АПР истичу да је у протеклом периоду пријем дописа „Агенције Регистар услуга д.о.о.“ изазвао забуну и узнемирење код дела корисника, који су уплатили назначена новчана средства и чији су подаци објављени на порталу „ПривредниРегистар.рс“.

„Привредни субјекти су били доведени у заблуду да се у конкретним случајевима ради о упису у регистар Агенције за привредне регистре“, наведено је у саопштењу.

ГЗС / Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


apr nadlezni zabluda reagovanje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.867.605 посета
Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)