Путеви на Рудну проходни, живот се одвија нормално 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Путеви на Рудну проходни, живот се одвија нормално
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
06.01.2020 | 0 коментар(а)



Краљево - Обилни снег који је претходних дана падао на Рудну и олујни ветар нанели су доста проблема
Фото: ГЗС/Миланко Даниловић

мештанима овог села на 1.100 метара надморске висине, на осамдесетак километара од Краљева. У појединим засеоцима,нарочито око Бзовика, било је снежних намета и до метар висине. Највише снега пало је током јучерашњег дана али великим ангажовањем Јавног предузећа ,,Путеви“ Краљево, који одржава пут Студеница - Рудно, као и остале путеве у овом крају, очишћени су сви путеви тако да је јутрос и аутобус који саобраћа на линији до Краљева преко Студенице кренуо на време.

,,Радници краљевачког предузећа заслужују све похвале и без њиховог даноноћног рада тешко да би имали нормалне услове за живот. Наравно, ни путари не могу са механизацијом да буду у исто време на сваком месту, треба и мештани да имају разумевања, али ми на њихов рад немамо ниједну примедбу. И предузеће ,,Нови Пазар“ у чијој је надлежности пут до Рудна преко Градца изванредно ради свој посао“, каже за Глас западне Србије Раско Милошевић са Рудна.

Иначе, Јавно предузеће ,,Путеви“ Краљево има свој пункт на Рудну који, како нам је рекао директор Мирко Вуковић, располаже с довољним количинама агрегата и тешке механизације да реагују благовремено и обезбеде добру проходност путева и у најтежим условима какви су били протеклих неколико дана.

Тренутно, у сеоским домаћинствима која се на Рудну баве сеоским туризмом, борави педесетак гостију ,углавном из Београда, Новог Сада и Крагујевца, док се долазак веће групе странаца очекује од половине овог месеца.

ГЗС/Миланко Даниловић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.345.825 посета
Тренутно на сајту: 401 посетилац(a)