За реконструкцију улица издвојено 40 милиона динара 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
За реконструкцију улица издвојено 40 милиона динара
Trenutno na sajtu: 610       |       Podeli:
24.07.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Грађевинска сезона у Ужицу увелико траје, доста тога је већ урађено, а недавно су почели радови

и на реконструкцији улица Кнеза Лазара и 1300 каплара, саопштено је на званичном сајту града Ужица.

Заменик градоначелника Ужица, Немања Нешић овим поводом је рекао да су размишљали да ли да уђу у санацију комплетног потеза или да само ураде крпљење у улицама Кнеза Лазара и 1300 Каплара.

„У 1300 каплара не постоји ни кишна ни фекална канализација и у овој улици при појави већих падавина грађани имају доста проблема, а падавине су утицале и да коловозна конструкција буде у стању каквом јесте. Одлучили смо се за комплетну санацију обе улице, чија је укупна вредност преко 40 милиона динара а која обухвата изградњу кишне канализације, реконструкцију комплетне коловозне конструкције, изградњу нових тротоара са ивичњацима, паркинг места, а у плану је и да Улица Кнеза Лазара уђе у режим једносмерног саобраћаја“, навео је Нешић и додао да замољава грађане да имају стрпљења током радова.

„Врло је сложен грађевински захват, радови су започети и очекујемо да ће бити готови до краја јесени“, рекао је Нешић.

Директор ЈКП Водовод, Душко Љујић је рекао да ово предузеће изводи радове на изградњи фекалне канализације у улицама Кнеза Лазара и 1300 каплара.

„Што се тиче Улице 1300 каплара ми смо кренули са радовима и очекујемо да ће бити готови за месец до месец ипо дана. Испод хотела Златибор радимо дуже од 10 дана него што је првобитно планирано, због фекалних колектора који нису уцртани у плану и за које нисмо знали да постоје. Увидели смо да катастар подземних инсталација није прецизан, да не постоје грађевинске дозволе, а све што накнадно откријемо уцртавамо у план“, рекао је Љујић и додао да ће изгубљено време за решавање проблема испод хотела Златибор бити у великој мери надокнађено кроз бољу организацију даљег посла.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.182.976 посета
Тренутно на сајту: 611 посетилац(a)