Доловић: СНС побеђује радом и залагањем, а грађани то препознају 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Доловић: СНС побеђује радом и залагањем, а грађани то препознају
Trenutno na sajtu: 325       |       Podeli:
03.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани – Заменик председника општине Лучани и кандидат за одборника Миливоје Доловић огласио се саопштењем у којем је

навео да Српска напредна странка на предстојеће локалне изборе у општини Лучани излази са листом која носи назив Александар Вучић- Зато што волимо Лучане и Драгачево.

Доловић даље истиче да СНС на челу Републике Србије има човека који се трудом, радом и залагањем заузео, према његовим речима, како за сваки део државе, тако и за Лучане и Драгачево. Даље у саопштењу се наводи:

„То је Александар Вучић,  иза којег нема разлога да се кријемо већ с поносом иза њега и уз њега стојимо. Наша странка је странка свих њених чланова и зато поштујемо сваког кандидата са наше листе и не истичемо појединца.

Бошку Обрадовићу и његовим друговима за једнократну употребу,  такозваним лидерима вештачког Савеза за Србију су пуна уста једног човека – „великог“ Драгачевца Милана Радичевића и то им је једина аргументација у неуспелим покушајима да воде кампању против владајуће странке. Паљењем нашег банера су показали забринутост због непостојеће подршке и поверења које (НЕ)уживају у општини Лучани. Уједно су показали да им насилничко понашање није страно – о томе сведочи небројено много инцидената и непромишљених изјава које су с поносом истицали свуда по медијима“, каже се у саопштењу.

Према његовим речима СНС је за време власти у општини Лучани уз помоћ председника државе, а на челу са општинским руководством урадила, како каже, много.

„За четири године СНС је урадила следеће:

Изградња габионских преграда на пет притока Бјелице, изградња насипа на десној обали реке Бјелице, пројекат и  санација клизишта код градског водовода у Лучанима, санација клизишта на општинским путевима, санација клизишта у Марковици, изградња Дома трубача, реконструкција зграде Дома здравља у Лучанима, реконструкција зграде школе у Котражи- школица живота, , реконтрукција степеништа на Старом и Новом насељу, реконструкција зграде СШ „Драгачево Гуча“, санација крова ОШ у Гучи, реконструкција крова у Ртима,  иградња кућа за сцијално угрожене, реконструкција зграде ПУ „Наша радост“; реконструкција Обилићеве улице у Лучанима, поправка пута у Горњој Краварици,  асвалтирање пута према Пилатовићима, асвалтирање пута Вича- Д. Дубац -2 км, пресвлачење коловоза на општинском путу Вучковица – Дубац ( 3,5 км), уређење пољских путева на територији општине, поправка локалног пута у Горачићима, асвалтирање локалног пута у МЗ Тијање, пута у Ртарима, Негришорима, Лису, поправка пута у Зеокама, локалног пута у Дљину, опшинског пута ОП 105 Котража- Луковићи ( 4 км), путева у Гучи, Пухову, Турици...

Кампања коју Српска напредна странка у општини Лучани води је мирна и достојанствена, како и доликује владајућој странци која је задобила највеће поверење њених грађана. Зато што волимо Драгачево, општину Лучани и сваки део ње“, наводи се у саопштењу.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lucani sns lokalniizbori dolovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.908.590 посета
Тренутно на сајту: 325 посетилац(a)