Почиње градња саобраћајне обилазнице око Пожеге 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Почиње градња саобраћајне обилазнице око Пожеге
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
22.04.2021 | 0 коментар(а)



Пожега – Из године у годину, са повећањем интензитета саибраћаја, Пожега има све више

проблема због чињенице да комплетан саобраћај за Косјерић и Ваљево иде кроз сам центар града. Технички проблеми таквог саобраћаја, непосредна близина два објекта ОШ „Петар Лековић”, те бука и загађење у самом граду, коначно су препознати и у ресорном министарству, па је и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић рекао да се „Мора градити обилазница око Пожеге”

Момировић: „Мора се градити обилазница око Пожеге”, фото: ГЗС

 

Он је ово изјавио на састанку радне групе за „Пројекат изградње обилазнице око Пожеге”, који је одржан у Палати „Србија” на позив кабинета министра Момировића, што додатно говори о решености министарства да се овај пројекат и реализује, сматра први човек пожешке општине Ђорђе Никитовић.

„На састанку су утврђени даљи кораци на реализацији овог заиста значајног пројекта. Договорено је како ћемо у наредном периоду функционисати око припремања комплетне техничке документације, документације за извођење радова и реализације саме инвестиције”, казао је Никитовић.

Председник општине Пожега Ђорђе Никитовић, фото: ГЗС

А када је реч о неопходној документацији, на састанку је речено да су у неким елементима потребне консултације са предузећем „Србијаводе” које се припрема да изврши уређење корита и обала реке Скрапеж.

Наиме, у појединим деловима ће, веоватно доћи до преклапања неких радова, па да би се припремили што квалитетнији пројекти, договорено је да се позову и представници „Србијавода” на следећи састанак, који је министатр Момировић најавио већ за следећу седмицу.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


POZEGA GRADNJA SAOBRACAJ OBILAZNICA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.114.444 посета
Тренутно на сајту: 456 посетилац(a)