У Норвешкој кући одржана промоција књиге „Дерби” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
У Норвешкој кући одржана промоција књиге „Дерби”
Trenutno na sajtu: 588       |       Podeli:
31.01.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У препуној сали Норвешке куће у среду је у Горњем Милановцу одржана

промоција књиге „Дерби” Драгише Ковачевића.

„Иако сам читаву каријеру провео испред микрофона и  камера, признајем да сада имам малу трему, јер се у публици налазе моји рођаци, пријатељи, комшије, земљаци...  Са некима од њих сам одрастао и везују ме најлепше младалачке успомене, а у првом реду је и мој друг Раћа са којим сам те давне 1963. године дошао из Милановца на мој први дерби и од тада до сада гледао сам све окршаје Звезде и Партизана”, рекао је за Глас Западне Србије  Драгиша Ковачевић.

Поред аутора о књизи су говорили и непосредни учесници дербија Стане Караси, Радмило Иванчевић, Небојша Вучићевић, Саша Зорић и фудбалски судија, Милановчанин Радојица Драгојловић.

Представљање ове књиге  организовао је  ФК „Таково”, а сви присутни на поклон су добили по један примерак, чији је аутор њихов земљак Драгиша Ковачевић.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Norveska kuca promocija knjige derbi Dragisa Kovacevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.457.167 посета
Тренутно на сајту: 589 посетилац(a)