Алем Ровчанин на едукацији у Tурској националној телевизији 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Алем Ровчанин на едукацији у Tурској националној телевизији
Trenutno na sajtu: 781       |       Podeli:
28.02.2019 | 0 коментар(а)



Анкара - У организацији Турске агенције за сарадњу и координацију и Турске радио телевизије, преставници медијских кућа из Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине
Алем Ровчанин на едукацији у Турској радио телевизији (ТРТ), фото: РИНА

и Хрватске учествују на седмодневној едукацији у Анкари у оквиру програма обуке камермана. На наведеној едукацији учествовује је и власник портала „ПП Медиа” из Пријепоља Алем Ровчанин.

„Било ми је задовољство што сам био део екипе од 25 медијских радника из четири земље бивше Југославије, који су имали прилику да се током седам дана упознају са радом једне од највећих светских медијских кућа. Стекао сам нова знања и упознао се са методама снимања које користе велики медији, као и са целим поступком у постпродукцији”, рекао је Алем Ровчанин са агенцију РИНА.

Медијски радници током обуке на Турској радио телевизији, у једном од највећих студија у Европи

Реч је о пројекту едукације медијских техника осмишљеном од стране ТИКА-е и ТРТ-а, где је акценат стављен на рад са камером. Обука коју спроводе предавачи са деценијским искуством и радом у једној од највећих светских медијских кућа, одржава се у кабинету ТРТ-а.

Представници медија из готово целе бивше Југосавије, имали су прилику да се упознају са најновијим камерама високе резолуције и да сазнају све предности које оне у раду доносе.

Део менаџмента Турске радио телевизије

Поред едукације, медијски упосленици имали су прилику за међусобно упознавање и шансу да размене искустава. Двадесетпеточлану екипу која се налази у Анкари, чине између осталих представници великих телевизијских кућа РТЛ -а, РТВ-а, РТЦГ, БХРТ и РТВ Нови Пазар. Такође ту су екипе из неколико регионалних и локалних медија из све четири земље.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.031.137 посета
Тренутно на сајту: 782 посетилац(a)