Град човеку повредио уво 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Град човеку повредио уво
Trenutno na sajtu: 500       |       Podeli:
04.05.2017 | 0 коментар(а)



Љубовија - Током јучерашњег невремена, које је праћено градом величине ораха и кокошијег јајате, једном мештанину у селу Горње Кошље



код Љубовије повређено је уво.

Председник општине Љубовија Милован Ковачевић, изјавио је за Глас западне Србије да је причињена велика штета у пољопривреди, као и да је полупај један број црепова на кућама.

"Процене су да је град причинио штету на око 800 хектара. После снега и мраза, а сада и града од малине неће бити ништа", истакао је Ковачевић.

Он је рекао да се током јучерашњег дана дејствовало из свиох 18 противградних станица и да је испаљено 135 ракета.

"Противградна заштита је деловала колико је могла, успели су макар да град уситне. Током дана се очекује да све станице буду допуњене са ракетама", закључио је Ковачевић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.166.221 посета
Тренутно на сајту: 500 посетилац(a)