Јањушевић: Постоји само један захтев - да се неколико тајкуна врати на власт 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Јањушевић: Постоји само један захтев - да се неколико тајкуна врати на власт
Trenutno na sajtu: 1379       |       Podeli:
14.04.2019 | 0 коментар(а)



Поводом јучерашњег протеста "Сви као један - Један од пет милиона" огласио се и народни посланик и члан извршног одбора СНС-а Kрсто Јањушевић, који је рекао
Крсто Јањушевић, фото: ГЗС

да су јуче са бине испред Народне скупштине Републике Србије изговорене најтеже вулгарности, увреде, расистичке изјаве и поруке мржње које су успеле преполовити и сам скуп пре његовог завршетка и дебакл учинити потпуним.
 
"Лако је закључити да се ради о само једном захтеву - Неколико тајкуна треба опет вратити на власт, овај пут без избора и по сваку цену. На лустрацију су позивали они који су након доласка на власт постали хиљаду пута богатији. Сада су против изборног система они који су га сами креирали и по ком су владали Србијом. Од њих нас неће изненадити ако неки од следећих захтева буде да се замени народ неким другим јер овај неће да гласа за њих.
 
У име њихових тајкуна који се куну у демократију пребијају се новинари, туку жене, носе вешала за председника и премијерку, прети се силовањем премијерке. Они у ’политичку’ борбу иду са маском на лицу и моторном тестером у рукама. Они у Параћину закључају одборнике СНС-а и забране лекарима да уђу у зграду општине да помогну одборнику коме је позлило. Најбруталније избаце одборнике СНС-а из просторија Скупштине општине Стари град. Малтретирају одборнике у скупштинама у које су их грађани бирали именом и презименом. Србија презире силеџије, насилнике, фашисте и лопове, тако је увек било и тако ће увек бити", истакао је Јањушевић.
 
Он је позвао све грађане да 19. априла у Београду пруже подршку пристојној Србији и председнику Александру Вучићу. 
 
"Доћи ћемо да чујемо планове о даљем развоју Србије, новим коридорима, радним местима, инвестицијама, изазовима који су пред Србијом. Желимо и да са највише поштовања пружимо руку браћи из јужне српске покрајине Kосова и Метохије који су пешице кренули ка Београду на скуп подршке председнику Александру Вучићу и пристојној Србији"поручио је народни посланик Крсто Јањушевић.
 ГЗС
 



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


janjusevic saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.982.092 посета
Тренутно на сајту: 1379 посетилац(a)