Слика која демантује неверне Томе: Црвена зона чачанске болнице 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Слика која демантује неверне Томе: Црвена зона чачанске болнице
Trenutno na sajtu: 748       |       Podeli:
09.12.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Општа болница у Чачку под огромним је притиском, јер су на њеним ковид одељењима смештени пацијенти из свих општина Мoравичког



округа. Капацитети можда јесу пред пуцањем, али здравствени радници још увек храбро стоје на првој линији фронта, јер су свесни да животи других зависе од њих и зато нема повлачења док се води рат са невидљивим непријатељем који је покорио читав свет, преноси агенција РИНА.

Понекад се ради и преко 12 сати, под тешком опремом и са неколико пари рукавица. У респираторном центру су најтежи пацијенти, потпуно интубирани или на кисеоничкој терапији, они се уз помоћ лекара боре за сваки дах и зато је слика из црвене зоне чачанске болнице, једина меродавна кад се било где у граду на Морави покрене прича о томе колико је корона вирус заправо озбиљна болест. Та слика демантује све оне „неверне Томе“ који целу ситуацију сматрају фарсом, одбацују ношење маски и ноншалантно се окупљају на прославама и рођенданима.

 

Прилог емитован на ТВ Прва

 

 

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


crvena yona cacak respiratori borba ya yivot

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.039.984 посета
Тренутно на сајту: 749 посетилац(a)