Финале СИМ у Сарајеву: Пет медаља за прибојске спортисте 



 
Финале СИМ у Сарајеву: Пет медаља за прибојске спортисте
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
27.10.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - На међународном финалу Спортских игара младих, које су од 20. до 24. октобра, које су због пандемије корона вируса одржане у Сарајеву,

уместо у Сплиту, право наступа у дресу Србије изборило је и 15 младих прибојских спортиста, које су се у свој град, вратили са пет медаља.


Бењамин Кокор, прошлогодишњу бронзану медаљу из Сплита, ове године позлатио је у Сарајеву, победом у трци на 60 метара. У истој дисциплини, и у категорији дечака 2011. годиште и млађи, сребрна медаља припала је Павлу Пријовићу. Трећи такмичар у овој категорији, Василије Ђорсовић, имао је одличан резултат у полуфиналној трци, али у јакој конкуренцији то ипак није било довољно за финале.


Код дечака 2009. годиште и млађи у трци на 60 метара, Павлу Поповићу, за медаљу, недостајало је и мало среће, па је морао да се задовољи четвртим местом.
У конкуренцији девојчица 2009. годиште и млађе, у трци на 60 метара, Леа Радовић се окитила сребрном медаљом,Иви Божовић припала је бронзана медаља, а добар резултат Семине Херић у полифиналној трци, био је недовољан за финале.
Екипа ФК „033",као најмлађи фудбалски тим на турниру, освојила је треће место и бронзану медаљу,што је велики успех,у веома јакој конкуреницји.


Подсетимо, Прибој је тек другу годину у породици Спортских игара младих, ове године је нашем граду било поверено и Генерално отварање СИМ за Србију, прошле године, на међународном финалу СИМ у Сплиту, спортисти Прибоја освојили су једну медаљу,а ове године чак пет одличја.


ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIBOJ MLADI NAGRADE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.714.777 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)