Општина Лучани брани путеве од трговаца дрвима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Општина Лучани брани путеве од трговаца дрвима
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
15.09.2020 | 2 коментар(а)



Лучани - Одборници СО Лучани на најновијој седници усвојили су одлуку о својим путевима
Лучани, локални пут, фото: ГЗС

да би заштитили недавно асфалтиране друмове у својим атарима. Њиховом одлуком одређено је ограничење носивости на општинским правцима од 20 тона укупне масе, односно 15 тона на некатегорисаним правцима. Како је речено на заседању то је уследило због тешких камиона који урушавају недавно постављени коловоз, преноси агенција РИНА.


„Циљ ове одлуке да се сачува оно што смо у претходне две године створили постављајући асвалтни застор у разне делове нашег завичаја, од несавесних грађана и трговаца који експолатишу државне и приватне шуме, превозећи дрво камионима чија укупна маса често достиже чак и 40 тона”, рекао за РИНУ Миливоје Доловић, председник општине Лучани.


Како ће се спровести ова општинска одлука?


„У року од 60 дана биће постављена хоризонтална и вертикална сигнализација, о поштовању ће се старати саобраћајна полиција и комунална инспекција”, истиче први човек лучанске општине.


РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PUT DRAGACEVO MILIVOJE DOLOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (2)


  • Svaka čast jedino tako mogu da se sačuvaju putevi od ne odgovornih kamiondžija
  • Dule Juda Tako

    Tako treba predsedniče! POZDRAVLJAM.!



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.440.061 посета
    Тренутно на сајту: 404 посетилац(a)