Омладина СНС из Г. Милановца у акцији чишћења Великог парка 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Омладина СНС из Г. Милановца у акцији чишћења Великог парка
Trenutno na sajtu: 612       |       Podeli:
25.05.2019 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Поводом Европског дана паркова, који се обележава 24. маја, акцијом

чишћења и уређења Поповића чесме у Великом парку, омладина Српске напредне странке показала је да малим корацима ипак лако покренути локалну свест, наводи се у саопштењу ОО СНС из Горњег Милановца.

„Поводом Европског дана паркова, омладина СНС-а је данас организовала једну лепу и волонтерску акцију, којом смо уредили Поповића чесму у Великом парку.

Том приликом желимо да пробудимо, како индивидуалну, тако и колективну свест свих наших суграђана да воде рачуна о екологији и, наравно, јавним и културним добрима.

Такође бих се захвалио овом приликом и председнику општине и председнику ОО СНС Гoрњи Милановац Дејану Ковачевићу, који нам је указао част и посетио нас“, истакао је Милош Лазаревић испред Уније младих СНС-а.

У саопштењу се даље истиче да је ово само једна у низу будућих акција, која је показала да лепе и корисне ствари не захтевају пуно, само мало елана, воље и жеље за променама.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac ciscenje park omladinci sns

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.951.079 посета
Тренутно на сајту: 613 посетилац(a)