Излазност на изборима у Косјерићу 73 одсто, у селу Цикоте гласало 100 одсто бирача 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Излазност на изборима у Косјерићу 73 одсто, у селу Цикоте гласало 100 одсто бирача
Trenutno na sajtu: 441       |       Podeli:
28.03.2021 | 0 коментар(а)



Косјерић - Биралишта у Косјерићу су затворена, а своје гласачко право на локалним изборима искористило је 73 одсто бирача, тачније 6801 становник од



укупно 9332 који су имали право да изађу на биралишта, пише агенција РИНА.

"Током изборног дана није било већих неправилности. Већа излазност је забалежена је у сеоском, него у градском подручју. Највише бирача је гласало у селу Цикоте, свих 204 је искористило своје право да гласа, па је излазност у том месту била 100 одсто", рекла је за РИНУ, председница Изборне комисије у Косјерићу, Сандра Филиповић.


Становници Косјерића на локалним изборима имали су право да бирају између пет изборних листа. Данашња излазност је већа у односу на претходне изборе одржане у овој општини.

"Ван бирачког места гласало је око 400 бирача и то је рекордан број, с обзиром на епидемију корона вируса, многи бирачи су се изјаснили као позитивни или да су били у контакту са зараженим лицима. Њима је омогућено да искористе своје бирачко право тако што су гласали код куће", изјавила је Филиповић. 

Током данашњих избора строго су поштоване прописане епидемијске мере. 


ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Izlaznost izbori kosjeric

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.892.377 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)