Модна реанимација у Чачку 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Модна реанимација у Чачку
Trenutno na sajtu: 498       |       Podeli:
28.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - У сусрет трећем издању ДУК фестивала, ДУК тим организовао је Модну Реанимацију, вече

посвећено моди и дизајну. У суботу 29. јула са почетком у 21 сат, публици ће се представити млади и успешни дизајнери чији су модели обишли свет.

Специјални гост овог модног догађаја биће Срђан Швељо, модни уредник и један од најпознатијих домаћих стилиста који који ће уз помоћ свог тима и огромног фундуса шареноликих и уникатних одевних предмета, специјално за све заинтересоване осмислити авангардну и атрактивну комбинацију. Швељо ће са својим тимом на тргу бити од 14 до 17 сати.

Након тога уследиће модна ревија на којој ће своје моделе представити млади и успешни дизајнери.

Gufo war никога не оставља равнодушним. Њени модели своје место пронашли су у Лондону и Лос Анђелесу, у мору истог нуди оригиналне идеје, аутентичне материјале, технику и начин израде при чему је сваки комад уникатан.

Светска, а наша Маја Пантовић само за вас са својим моделима колекција „Б“ инспирисана животом и смрћу.

Млада дизајнерка Каја Вучићевић, увешће вас у свет контраста. Контраст у боји, материјалу, силуети и односима светлог и тамног, топлог и хладног, представља две различите, а ипак међусобно допуњујуће целине.

Ђорђе Башчаревић, представиће се колекцијом која је инспирисана сведеним архитектонским формама, карактерису је елементи радних униформи, кројне одлике спортске одеће што подразумева функционалност и лакоћу приликом ношења, као и упадљиви дезени.

Иван Стефановић ће чачанској публици приказати своју колекцију 33 fashion. “Бренд 33” наставља у истом правцу, црно без имало белог и директно у најболније тачке нашег друштва. После “Револт” и “Рагнарок” колекција одлучује се да иде још даље, у сферу која је омражена у нашем друштву, а то су навијачи. Кроз колекцију Hooligans Brothers аутор жели да приближи групацију навијача.

„Желим да прикажем да су и они људи, пуни љубави, који је манифестују на нешто другачији и екстремнији начин, али познато је да сви другачије доживљавамо ту емоцију, “ казао је млади Стефановић.

 Специјални гости Модне Реанимације који ће и сами понети неки од модела су Маја Павловић, мис бикини фитнес и наш прослављени атлетичар Емир Бекрић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.424.171 посета
Тренутно на сајту: 498 посетилац(a)