НС: Чуваћемо институције система док су наше колеге из СНС на митингу у Београду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
НС: Чуваћемо институције система док су наше колеге из СНС на митингу у Београду
Trenutno na sajtu: 321       |       Podeli:
16.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Шеф одборничке групе Нове Србије (НС) Mилош Марић најавио је данас на конференцији
Одборници Нове Србије, фото: РИНА

за медије, да ће одборници ове странке у знак солидарности са одборницима Српске напредне странке (СНС) чувати институције система односно Скупштину града Чачка и јавна предузећа.

“Пошто су они то радили док смо ми били на митингу опозиције у Београду, ми ћемо то исто радити док су они у Београду 19. априла на митингу подршке њиховом председнику Александру Вучићу, како у граду Чачку тако и широм Србије”, казао је Марић.

Шеф одборничке групе НС Милош Марић, фото: РИНА

Он је истакао да се нада да ће сачувати институције и јавна предузећа која према његовим речима не могу тај дан да функционишу јер је петак радни дан а сви функционер и већина запослених неће бити ту.

“Директори јавних предузећа, градоначелници и сви остали функционери из СНС могу мирно да путују за Београд јер ћемо ми чувати и сачувати институције и јавна предузећа од невидљивих непријатеља”, рекао је шеф одборничке групе НС.

Марић је рекао да имају сагласност заменика председника одборничке групе Двери у Чачку да ће се и они прикључити овој иницијативи као и да очекује да ће им се придружити и одборници ГГ “За непреднији Чачак” др Александар Радојевић.

Он је истакао да детаље ове иницијативе неће откривати до самог уласка у градску управу али да ће јавност бити благовремено обавештена.

Што се тиче недавно одржаног митинга “1 од 5 милиона “ у Београду, Марић је казао да су задовољни бројем учесника али да организацијом скупа нису најзадовољнији и да су очекивали више.

Марић је такође рекао да је разочаран изјавом министра полиције Небојше Стефановића који је казао да су захтеви опозиције смешни.

Одборник Милан Драшкић, фото: РИНА

“Ја питам министра Стефановића шта је ту смешно? Да ли је смешно то што се траже поштени и фер избори или захтев за слободом медија и јесу ли то захтеви који не могу да се испуне”, навео је шеф одборничке групе НС у Чачку и додао да је такав одговор вређање народа и целокупне опозиције.

Коментаришући предстојећи скуп у Београду одборник Милан Драшкић је изјавио да он као неко ко ради у јавном предузећу није био позван нити условљаван обавезом одласка на митинг подршке Александру Вучићу, али да се врши притисак на поједине личности.

“Тај притисак је нарочито изражен на особе које нису експониране у сфери политике и на оне људе који су везани уговорима о раду на одређено време”, казао је Драшкић и додао да су ти људи условљени да се појаве на митингу као и да су обавезни да обезбеде додатни број људи.

Одборник Горан Видојевић, фото: РИНА

Одборник Горан Видојевић је истакао да је на конференцију за медије дошао тако што је узео дан од одмора и да то важи за све остале одборнике НС, али је поставио питање да ли ће радници јавних предузећа, и градске управе у петак уписати “осмицу” у карнет или ће узети дан од годишњег одмора.

 

 

РИНА

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NOVA SRBIJA MARIC DRASKIC VIDOJEVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.474.637 посета
Тренутно на сајту: 321 посетилац(a)