Навијачи претукли попа и попадију: Омиљени свештеник и голман ФК „Црнокоса“ задобио теже повреде главе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Навијачи претукли попа и попадију: Омиљени свештеник и голман ФК „Црнокоса“ задобио теже повреде главе
Trenutno na sajtu: 336       |       Podeli:
20.04.2021 | 0 коментар(а)



Kосјерић – Након утакмице између ФК „Црнокоса“ из Косјерића и ФК „Омладинац“ из Заблаћа,
Свешетник Благоје омиљени међу парохијама, али и међу саиграчима, фото: РИНА

након изгубљеног меча навијачи тима из Заблаћа претукли су голмана клуба из Косјерића, Благоја Гавриловића који је уједно и поп те парохије, а ударци нису заобишли ни његову жену попадију, преноси агенција РИНА.

Зоран Атонијевић, председник ФК "Црнокоса" из Косјерића испред места где се десио инцидент, фото: РИНА

„Након завршене утакмице навијачи су седели у башти локала поред стадиона, прво су провоцирали вербално, а онда кад су кренули да седну у кола вратили су се и ударали нашег голмана. Он је пао на само неколико центиметара од ивичњака, не смем ни да замислим шта би било да је ударио у њега. Попадија је била у близини и покушала да га одбрани и смири ситуацију, али и њу су ударили ногом у пределу груди и то све пред очима деце“, рекао је за РИНУ, Зоран Антонијевић председник ФК „Црнокоса“ из Косјерића.

Навијачи супарничког клуба претукли голмана Благоја који је и свештеник у Косјерићу, фото: РИНА

Како истиче, парох Благоје је омиљени играч у клубу, али и омиљен међу парохијанима, а у овом инциденту задобио је теже телесне повреде и упућен је на болничко лечење у Ужице.

„На своју одговорност је потписао и изашао кући, али има повреде главе, једно око му је потпуно затворено. Ово је потпуни пораз за спорт. Морам да признам да су играчи били фер и коректни, након резултата у нашу корист, али навијачи су заиста лоше поступили. Овакве ситуације су недопустиве“, рекао је Антонијевић.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


svestenik kosjeric omladinac crnokosa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.456 посета
Тренутно на сајту: 337 посетилац(a)