Могуће увођење нове авио-линије од Лађеваца до Тивта: Након летова за Солун, из Краљева ће се брже стизати и до Црногорског приморја 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Могуће увођење нове авио-линије од Лађеваца до Тивта: Након летова за Солун, из Краљева ће се брже стизати и до Црногорског приморја
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
10.09.2021 | 0 коментар(а)



Могуће увођење нове авио-линије од Лађеваца до Тивта: Након летова за Солун,
Фото: РИНА

из Краљева ће се брже стизати и до Црногорског приморја
Краљево / Чачак – Наредног лета постоји многућност да буде уведена линија сезонских летова између аеродрома „Морава“ у Лађевцима и Тивта.

„Линија између Тивта и Ниша је одлично радила, па је у разговору са председником општине Тиват било речи и о аеродрому у Краљеву. Надамо се да ће се наћи интерес да неко лети и на тој релацији. Још увек немамо никакве конкретне најаве, нити било шта потврђено“, рекао је за РИНУ Михаило Здравковић директор „Аеродрома Србије“.

На аеродрому „Морава“ током јула месеца компанија Ер Србија покренула је сезонске летове за Солун који су бројним грађанима олкшали путововање у Грчку.

„Цена у једном правцу била је 4.000, а повратна око 9.000 динара. Лет траје око сат и по времена и ако узмемо у обзир да нам је од Краљева до Лађеваца требало мање од пола сата, ово је свакако било једно од најбољих и најповољнијих решења да одемо на летовање“, рекао је Јован Димитријевић.

 


ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.493.264 посета
Тренутно на сајту: 462 посетилац(a)