Невреме у Горњем Милановцу уништило воће и усеве 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Невреме у Горњем Милановцу уништило воће и усеве
Trenutno na sajtu: 506       |       Podeli:
14.06.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Невреме у Србији се смирило али последице града, кише и ветра ће се тек знати када стигну резултати Комисија за процену

штете који су већ на терену, барем у горњомилановачком крају, рекао је за Глас западне Србије председник ове општине Дејан Ковачевић.

„Према досадашњим подацима најугроженији је Теочин, Драгољ, Трудељ а доста штете има и у селима Гојна Гора и Леушићи. Јавно комунално предузеће и Јавно предузеће за изградњу су на терену како би оспособили све путне правце за несметано функционисање. Имамо пријављене штете на неколико објеката и то у МЗ Трудељ је оштећен кров на сеоском Дому културе као и столарија у Драгољу. У МЗ Брезна је урушен кров на кући и штали Срђана Васиљевића а у Леушићима на штали Милана Лукића. Мање проблеме су мештан сами почели да поправљају”, каже Ковачевић.

Он наводи да је огромна штета на пољопривредним културама. Што се тиче снабдевања електричном енергијом, нема већих кварова на мрежи, а према речима председника општине екипе електродистрибуције су од синоћ на терену и отклањају мање проблеме.

Ковачевић наводи да за сада нема пријављено ни једно клизиште.

Иначе, са горњомилановачке општине дејствовано је из 13 противградних станица одакле је испаљено 48 ракета, а од почетка сезоне 162.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.490.723 посета
Тренутно на сајту: 505 посетилац(a)