Горњомилановчанка поднела више од 300 пријава - патрола дође, а она пусти псе и снима 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Горњомилановчанка поднела више од 300 пријава - патрола дође, а она пусти псе и снима
Trenutno na sajtu: 590       |       Podeli:
09.10.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Чачански и горњомилановачки полицајци, тужиоци у ова два града, социјални радници,

па чак и лекари већ две и по године муку муче са Горњомилановчанком - М. П. (26) из села Лочевци.
Она је за овај период против свог бившег мужа, његових пријатеља, познаника, као и против полицајаца и инспектора... поднела чак више од 300 пријава за сексуално узнемиравање, насиље, трговину људима, "гепековање", отмице, насиље, а у последњих годину дана за кривично дело - силовање поднела је чак 30 пријава.

Готово свакодневно на различите начине - путем смс поруке, телефонског или непосредног разговора у полицији, код доктора, у Центру за социјални рад, путем мејла, та жена пише пријаве против разних људи, па чак и против полицајаца и инспектора. На сваку пријаву се одговара по прописима, излази се на терен, одлази се код подносиоца пријаве, али М. П. никада није желела да сарађује. Замислите да из Горњег Милановца сваког дана у њено село одлази Хитна помоћ, екипа полиције..., дођу тамо, а она се закључа у кућу и пусти псе, којих има неколико у дворишту, и онемогући прилаз. И не само то, него она из куће снима целу ситуацију и то директно емитује на друштвеним мрежама - сазнајемо од извора блиског полицији и тужилаштву ова два града.

Дешавало се, причају нам наши саговорници који су желели да остану анонимни, јер страхују да ће бити на мети ове жене, која се, како незванично сазнајемо у мгорњомилановачко село доселила из околине Шапца. Поједини житељи ових градова на својој кожи су то осетили, па су често привођени, неки су остали без породица, другима је посао "висио о концу", а полицајци и инспектори су били под будним оком унутрашње контроле.

Дешавало се да пријави полицији да је у том тренутку неко силује, рецимо бивши супруг, а да полиција засигурно зна да је она у некој од кафана, где заједно са њим седи за столо и заједно пију - испричао нам је наш извор.

- Када пријави силовање, онда, према процедури гинеколог треба да обави преглед, али она то одбија, јер, наводно, ником од лекара не верује. Увери надлежне органе да ће она сама отићи код приватника у ког има поверење и да ће одрадити преглед. Полиција потом обиђе све гинеколошке приватне клинике у два града и утврди да она нигде није прегледана. Све то изискује много рада, људе, али и кошта...

М. П. је у више наврата пријављивала УКП-у у Београду да је полицајци из Горњег Милановца сексуално узнемиравају на улици, да су је тукли, па чак је и писала пријаве и против начелника тамошње полицијске управе. Све те пријаве су, према нашим сазнањима, биле одбијене као неосноване.

У тужилаштву у Чачку и Горњем Милановцу потврдили су нам да случај везан за Горњомилановчанку постоји и да је свима добро познат, али да детаље око свега не могу да саопштавају, јер је већина предмета везано за њу у току. У полицији причају да у историји нису имали овакав случај, те да ни сами више не знају како да изађу на крај са овом женом, која се чак и више пута лажно представљала - као студент права, као новинар, медицински техничар...

Незванично сазнајемо да се против М. П. Припрема кривична пријава за лажно пријављивање.

ГЗС/Новости




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanvoac cacak zena policija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.349.033 посета
Тренутно на сајту: 591 посетилац(a)