Кузмановићева масажа многе подигла на ноге 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Кузмановићева масажа многе подигла на ноге
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
20.10.2017 | 0 коментар(а)



Чачак, Крагујевац – Крагујевчанин Данко Кузмановић преко 20 година бави се масажом тела

која према речима пацијената веома позитивно утиче на бројне проблеме. Тако на пример масаже кичменог стуба, онима који су претрпели чак и оперативне захвате, посебном техником враћа у функцију.

Кузмановића смо затекли код једног Трепчанца који је недавно имао тежу операцију кичме.

,,Оперисао сам дискусхернију која ме је држала скоро непокретним и прикованим за постељу. Након операције сам се осећао боље али недовољно покретан. Обишао сам три бање, Рибарску, Ивањичку али и даље сам имао велике проблеме. Можда ми је највише помогла Атомска бања где сам осетио благи помак али и даље сам имао силне проблеме“, наводи З.Б. из Трепче који каже да је за Кузмановића сазнао преко пријатеља и одлучио да га позове.

,,Позвао сам га код мене кући јер нисам био у ситацији да се крећем до његове ординације и за неких десетак дана третмана у континуитету, које признајем јесу прилично болни, веома сам се опоравио. Био сам скептик, али морам да прознам да сам се препородио. Ако вам кажем да већ возим ауто до Чачка и назад да се већ нормално крећем све вам је јасно“, сведочи он.

Занимљиви су третмани лица којим се скида такозвани филм коже, који се ствара од изумрлих ћелија недозвољавајући продор кисеоника и хранљивих материја у епидерм ткива.

Штетне материје које су скинуте са лица третманом Данка Кузмановића, фото: Глас западне Србије

Просто је невероватно колико се штетних материја скине само једним третманом, а о томе најбоље сведоче остаци на прстима овог вештог масера.

,,Знам да су људи сумњичави, и ја то разумем. Због тога се моја терапија наплаћује тек када неко осети бољитак. То је најпоштеније и не желим да варам народ. О томе сведочи подебела књига у коју су својом руком написали искуства бројни пацијенти за преко 20 година колико се бавим овим послом“, прича Кузмановић, показујући нам дебели роковник у којем су бројна сведочења пацијената. Кузмановића можете добити на телефон 062/648-00-86.

Ево неких:

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.226.387 посета
Тренутно на сајту: 489 посетилац(a)