Радови у Месној заједници Турица 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Радови у Месној заједници Турица
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
24.09.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Након завршетка реконструкције дела Улице Иве Андрића кренуло се у комплетну реконструкцију Улице Душана Поповића.

Вредност свих радова, којим је обухваћена изградња кишне канализације и реконструкција коловоза је око 15 милиона динара, а средства су обезбеђена из буџета Града Ужица, наводи се на сајту града.

Према речима директора ЈП „Ужице развој“ Николе Максимовића ово је јако битан пројекат у склопу решавања комплетног система кишне и фекалне канализације, односно отпадних и кишних вода на територији Месне заједнице Турица.

„Након израде комплетне инфраструктуре у Улици Иве Андрића и израде фекалног колектора почели су радови на реконстуркцији у Улици Душана Поповића у укупној дужини од 500 м. Почело је са скидањем постојећег асфалта, на целокупној деоници урађена је комплетна гасификација са преко 40 нових прикључака. Тренутно се ради недостајући део вода кишне канализације у дужини од 500 м коју ћемо упојити у постојећу кишну канализациију“- рекао је Максимовић.

Радове, чији се завршетак очекује за 30 дана, изводе Стабил про и ЈКП „Нискоградња“.

Члан Градског већа Владимир Синђелић навео је да Град Ужице и даље ради по плану и програму, мада је ова година мало тежа од претходних.

„Тренутно радимо у Месној заједници Турица, завршени су радови у Улици Иве Андрића, ради се Улица Душана Поповића, ради се колектор у доњем делу Турице, и наставићемо да радимо још два мања путна правца удруженим средствима са грађанима. Што се тиче сеоских месних заједница, тренутно се ради у Месној заједници Равни, и радимо путне правце у МЗ Липа.“

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice turica mz radovi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.429.791 посета
Тренутно на сајту: 436 посетилац(a)