Двери: Није лако Марку Парезановићу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Двери: Није лако Марку Парезановићу
Trenutno na sajtu: 389       |       Podeli:
13.11.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Није лако бити напредњак у Србији данас и бранити све лажи, лоповлуке и преваре грађана Србије

од стране СНС. Како, на пример, сакрити да је СНС формирана у париским хотелима на састанцима Александра Вучића, Мила Ђукановића, Станка Суботића Цанета и америчких агената који су планирали рушење СРС? Није лако бити Марко Парезановић, бивши радикал, који сада треба да објасни зашто је растурио своју стару странку и пошао са Вучићем у издају, наводи се у саопштењу ГрО Двери реагујући на јучерашње тврдње народног посланика Марка Парезановића.

,,Још је теже некадашњим Србима и патриотама објаснити зашто данас издају Косово и Метохију, када су својевремено обећавали да ће поништити све договоре о КиМ које је у Тадићево име потписао Борко Стефановић? Уместо тога – они су данас спремни да предају Косово и Метохију више него Тадић.

Колико је тек тешко објаснити Вучићево грљење и љубљење са доказаним ратним злочинцима и непријатељима српског народа: Блером, Шредером, Клинтоном, Тачијем, Харадинајем и Сорошем? Замислите како је тешко друге оптуживати за сарадњу са онима са којима се твој шеф грлио и љубио и јавно и тајно толико пута? Шта рећи, а не бити смешан?

Или, рецимо нападати друге за измишљено и лажно насиље над женама кад јасно знаш да су породично насиље над женама учинили једино твоји страначки и коалициони другови попут градоначелника Београда Синише Малог или скупштинског бедника Маријана Ристичевића?

Како објаснити да имаш партијског шефа који шест година не сме да изађе на ТВ дуел, а глуми велику политичку фацу? Како народу скренути пажњу са онога чиме се баве Вучићев тата и брат, његови кумови и његови пријатељи криминалци? Како одржати ореол поштењачине за онога ко је огрезао у криминалу и корупцији?

Најтеже је нападати оне којима не можеш да нађеш ништа спорно у њиховим биографијама. Нема их у криминалу и корупцији. Не можеш да их уцениш и не плаше те се. А имаш задатак да мораш сваки дан да их нападнеш, као Парезановић Двери.

Све у свему, није лако бити Марко Парезановић. Партија ти дала све, подигла те на место које никако не заслужујеш, мораш верно да служиш и прљаво нападаш политичке противнике за рачун партијског шефа, понижаваш се и срамотиш по цео дан. Кад једном кренеш путем издаје, прелетања и продаје – тешко је зауставити се на тој низбрдици. Зато треба имати разумевања за Марка Парезановића. Није њему лако.

Једва чекамо онај дан када ће се сви они стидети што су били чланови СНС и гласали за Вучића. Када поново покушају да прелете. А оно – забрањено прелетање. Када остану да висе у ваздуху и стропоштају се са својих умишљених висина некаквих повереника за обрачун са политичким противницима, јер не могу да имају изборе ни у својој странци већ девет година, а камоли да под својим именом и презименом изађу на градске изборе и измере поверење грађана у својој средини. Мада, то је заправо то: Марко Парезановић је права слика и прилика СНС у Чачку“ наводе Двери у свом саопштењу

ГрО Двери Чачак

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.918.134 посета
Тренутно на сајту: 390 посетилац(a)