Др Радојевић: Да ли је прече питање ко је први сазнао за убиство од тога ко је убио гардисте, посланиче Парезановићу? 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Др Радојевић: Да ли је прече питање ко је први сазнао за убиство од тога ко је убио гардисте, посланиче Парезановићу?
Trenutno na sajtu: 815       |       Podeli:
10.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Председник Градског одбора Народне странке у Чачку др Александар Радојевић,
Председник ГрО Народне странке др Александар Радојевић, Фото: ГЗС

коментарисао је посланичко питање Марка Парезановића које се односило на ток војне истраге поводом убиства двојице гардиста Дражена Миловановића и Драгана Јаковљевића које се догодило 5. октобра 2004. године.

Др Радојевић је истакао да је народни посланик Парезановић у свом питању изнео неколико сумњи везаних за ток истраге, рекавши да је истрага имала много пропуста за које сматра да нису били случајни, а истовремено је казао да је FBI супервештачењем у Америци непобитно утврдио да је гардисте убила трећа особа.

“Али на све то што је изнео у посланичком питању Парезановић је изнео и чуђење да је Вук Јеремић, тадашњи саветник председника Србије Бориса Тадића, први сазнао за убиство гардиста. Ја желим да поставим питање како он зна да је Јеремић први сазнао за тај случај и како то да ниједна од служби које се баве тим случајем, а које представља СНС, до дана данашњег није дошла до података који би били прихватљиви господину Парезановићу”, казао је Радојевић.

Он је рекао да је податак ко је први сазнао за ту трагедију потпуно неважан у односу на чињеницу да се 2004. године десило двоструко убиство, да постоје сумње у ток истраге и да је током 2012. и 2013. године министар војске био Александар Вучић.

“Да ли је могуће да господин Парезановић није могао да добије ближе информације на тему истраге и истине о убиству гардиста од председника државе, који је истовремено и председник СНС, који је био и министар војске, као и од свих осталих релевантних служби на чијем челу су чланови СНС. Дакле, која је то институција која недостаје, можда је трбало да пита комшиницу, можда она има више информација од ових поменутих служби”, навео је први човек Народне странке у Чачку.

Радојевић каже да је посланик Парезановић даље навео да истину и даље зна само неколико људи у земљи, и додао да би требало да пита актуелну власт због чега је то тако и ко и дан данас спречава изношење истине на ту тему.

“Да ли је СНС прешла у своју супротност, јер се на почетку свог деловања заклињала на обрачун са криминалом, нулту толеранцију корупције, решавање 24 спорне приватизације и сијасет других криминалних активности које су се дешавале у неким претходним режимима, јер се до дана данашњег није мрднуло са мртве тачке”, закључио је Радојевић.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak narodna stranka dr radojevic kzn parezanovic pitanje gardisti ubistvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.053.558 посета
Тренутно на сајту: 816 посетилац(a)