“Виланд“ расписао конкурс за пријем радника у Чачку, просечна плата преко 40.000 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
“Виланд“ расписао конкурс за пријем радника у Чачку, просечна плата преко 40.000
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
16.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Немачка компанија “Виланд“, која ће до краја године покренути производњу на локацији

некадашње фабрике “Цер“, строго ће се придржавати Закона о раду, па ће радници запослени њиховим погонима имати плаћен прековремени рад, строго ће се поштовати годишњи одмор, а сви радници ће имати обезбеђен топли оброј и превоз.

Ово је најавила директорка чачанске филијале Регионалне привредне коморе Краљево Горана Танасковић, која је, како каже, у редовној комуникацији са представницима “Виланда“. Према њеним речима, просечна плата у овој фирми биће преко 40.000 динара.

До краја ове године у “Виланду“ ће бити запослено 60 радника, а следеће две године преко 200.

"У Виланду ће бити потребно 25 производних радника у првој фази. Потребно да радници имају радно искуство, али не у овој струци. Биће примљени и магационери, као и руковаоци производње. Биће запослен генерални одржавалац производње, који ће морати да познаје целокупан процес производње. За то радно место неопходна је висока стручна спрема. Ту су и још четири извршиоца са средњом стручном спремом, који ће се бавити планирањем и одржавањем процеса производње", каже Танасковић и напомиње да ће бити запослени и радници у области администрације и финансија.

За потенцијалне раднике биће организована обука у Немачкој. Пријављивање за посао у “Виландовој“ фабрици у Чачку траје до 24. августа, а аплицирање се врши искључиво електронским путем.

Компанија “Виланд“ бави се производњом електро инсталација, пре свега штекера и каблова, као и електротехничке компоненте за грађевинску индустрију.

Производња у закупљеној хали “Словаса“ требало би да почне до 1. октобра.

 

Морава инфо / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.494.592 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)