Двери и Здрава Србија 16. септембра организују протест у Београду 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Двери и Здрава Србија 16. септембра организују протест у Београду
Trenutno na sajtu: 323       |       Podeli:
01.09.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Српски покрет Двери и Здрава Србија, најавили су данас да ће у суботу 16. септембра са почетком у 16:00 часова одржати протест испред Владе Србије у Београду,

а затим централним улицама прошетати до зграде Радио телевизије Србије, како би гостовали у Дневнику 2.

Лидери Двери и Здраве Србије, Бошко Обрадовић и Милан Стаматовић, позвали су грађане да им се придруже у овом протесту, додајући да "време у коме ћемо бити жртве политичког режима Александра Вучића је нешто против чега се морамо побунити".

"Крећемо у марш за Београд, марш слободе и правде, марш свих понижених и увређених, радника и сељака, у име Срба са Косова и Метохије, породичних људи. Крећемо у име комплетне Србије која је социјално и правно згажена и уништена у последњих шест година под влашћу Српске напредне странке", рекао је Обрадовић.

Обрадовић сматра да је Србија доживела крајњи степен неправде, понижења и увреда под овом влашћу напредњака, додајући да су данас увређени свих здравствени и просветни радници, полицајци, пензионери, породице које јавни извршитељ избацује на улицу, пољопривредници.

"Не желимо да трпимо зулум напредњака. Септембра је прави месец за почетак борбе против Вучићеве власти и пре свега ослобађање великих медија. На какве изборе више излазити ако нема основних медијских слобода", истакао је Обрадовић.

Обрадовић каже да су незадовољни радом Јавних медијских сервиса Радио телевизијом Србије и Радио телевизијом Војводине, додајући да су те две медијске куће под контролом СНС.

"Опозиције нема у информативним емисијама и више не постоји ниједна политичка емисија у којој гостују представници опозиције. Тражимо да се свако вече након Дневника 2, организује политичка емисија у којој би гостовао по један представника власти и опозиције", рекао је Обрадовић.

Обрадовић каже и да је непримерено да се слика председника Србије Александра Вучића налази у свим дипломатским представништвима, касарнама, а нарочито школама.

Стаматовић поручује да је дошло време да се актуелној власти објасни да у Србији постоје људи који мисле својом главом.

"Хоћемо да се боримо за права обичног човека, и нећемо као коалиција јурити квази интелектуалце који су куповали дипломе и који су са приватних факултета дошли на власт. Борићемо се за пољопривреднике, мала и средња предузећа да изборе статус у поплави оних који долазе из иностранства", изјавио је Стаматовић.

"На националним медијима можете да чујете само једну информацију, да је све у реду по питању Косова, заштитете националних ресурса, економије, јер смо ми онемогућени да износимо податке који говоре супротно, попут задужености државе и локалних самоуправа", нагласио је Стаматовић.

Он каже да ништа није уперено против државе Србије, већ против СНС, јер како каже, "владају страхом, медијима, новцем, а у задње време и државним институцијама".

"Хоћемо да се боримо за права свих људи, свих народа, нација, да изборимо равноправан статус. Нећемо да дозволимо да се на овај начин злоупотребљавају државне институција попут Безбедносно информативне агенције (БИА). Директор БИА Братислав Гашић сигурно ће добити велику моћ, а моћи ће да формира приватну службу која ће радити у интересу СНС", закључио је Стаматовић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.378.943 посета
Тренутно на сајту: 323 посетилац(a)