Сутра промоција Прибоја као домаћина отварања Спортских игара младих 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Сутра промоција Прибоја као домаћина отварања Спортских игара младих
Trenutno na sajtu: 481       |       Podeli:
18.05.2020 | 0 коментар(а)



Прибој – Пандемија корона вируса одложила је почетак Спортских игара младих, али караван

спорта и пријатељства у којем је до сада наступило више од 1,7 милиона учесника ускоро почиње свој пут по Србији, и то из Прибоја.

Промоција града да Лиму, као домаћина свечаног отварања овогодишњих Игара планирана је за уторак 19. маја када ће бити представљен календар, као и услови такмичења за децу из основних школа у Србији, Босни и Херцеговини и Хрватској.

Спортске игре младих крећу са својом седмом сезоном у Србији, у којима је само током прошле године учешће узело око 75 хиљада малишана из целе земље.

"Дуго најављивана и очекивана промоција, угледаће коначно светлост дана. Сигурна сам да ћемо се и овог лета лепо дружити широм Србије на спортским теренима. Деца су заволела Игре, и једва чекају да такмичења почну", каже Ивана Јовановић, директорка СИМ.

Добра сарадња успостављена у претходном периоду између локалне самоуправе и подмлађеног Спортског савеза Прибоја са руководством Спортских игара младих, за резултат има промоцију Прибоја за овогодишњег домаћина из ког ће ова највећа аматерска спортска смотра у Европи кренути на пут кроз целу Србију.

"Председнику општине Лазару Рвовићу биће уручена златна повеља као домаћинима Дунав осигурање Спортских игара младих за 2020. годину и на тај начин обележићемо свечано почетак Игара", наводи директорка Јовановић.

Председник Спортског савеза Прибоја Филип Комарица каже му је задовољство што ће пламен Игара кренути из Прибоја. Он наводи, да је реч о изузетно значајној спортској манифестацији, чија организација захтева велику озбиљност и одговорност.

"Поштујемо све препоруке које је донео Кризни штаб и мере Владе Србије и истих ћемо се придржавати у наредном периоду. Озбиљно се припремамо како би почетак Игара дочекали што спремније", истиче Филип Комарица и додаје да је Прибој добио и организацију три државна првенства која која ће се организовати у оквиру СИМ, реч је такмичењу у малом фудбалу, атлетици и игри између две ватре.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj sportske igre mladih promocija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.346.826 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)