Мајци и ћерки осам година затвора због продаје дроге: Свештеник и вероучитељ казну кућног затвора већ издржали 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Мајци и ћерки осам година затвора због продаје дроге: Свештеник и вероучитељ казну кућног затвора већ издржали
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
07.10.2020 | 1 коментар(а)



Чачак, Пожега - Виши суд у Чачку осудио је на пет и три године затвора мајку и ћерку, Светлану (48) и Ану (26) Попадић
Мајци и ћерки осам година затвора због продаје дроге, Фото: ГЗС, Илустрација

из села Лопаши код Пожеге, оптужених да су организовале трговину марихуаном у коју су били укључени свештеник и вероучитељ, пренеле су Новости.
Свештеник Милан Јордовић и бивши вероучитељ Зоран Маринковић раније су склопили споразум са тужилаштво о признању кривице, на основу којег су осуђени на по годину дана кућног затвора, који су већ издржали.
Ово је друга првостепена пресуда на коју и одбрана и тужилаштво имају право да уложе жалбе.

Мајка и ћерка ухапшене су у марту 2018. године, након хапшења свештеника који је признао како су он и некадашњи вероучитељ превозили 28 килограма дроге "сканк" из Албаније за Попадићке, које су им за ту услугу обећале 5.000 евра, пишу Новости.

Након хапшења ових жена, полиција је у просторијама у којима живе пронашла 1.035 америчких долара, 280 евра, 28.060 динара, 50 канадских долара, 70 конвертабилних марака и 40 шведских круна, за које се сумња да су стечени продајом наркотика.

Од њих је одузето и шест аутомобила, саопштено је тада.

 

 

 

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


majka kcerka uhapsene prodaja droga pop svestenik veroucitelj pozega lopasi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Maja

    Sve stečeno prodajom droge a ukupna kazna 8 godina, sramota. Mala je kazna za tu količinu a da ne govorimo o novcu i 6 automobila. Ovo nije mama zaradila na pijaci u Požegi nego od ko zna koliko prošvercovane i prodate droge. Ove kazne im dodju kao nagrada i podrška drugima koji se već bave ili planiraju da to rade, hoću reći da truju nečiju decu. Sramota.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 159.261.659 посета
    Тренутно на сајту: 493 посетилац(a)