Обрадовић: Формираћемо нову групу Двери, али у Народном парламенту 4. маја у Слободној зони у Београду 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Обрадовић: Формираћемо нову групу Двери, али у Народном парламенту 4. маја у Слободној зони у Београду
Trenutno na sajtu: 344       |       Podeli:
23.04.2019 | 0 коментар(а)



Српки покрет Двери тренутно се не бави формирањем новог посланичког клуба у Народној скупштини,

али није искључено да ће до тога доћи у договору са другим колегама из опозиционих редова, наводи се у саопштењу.

„Колеге народни посланици Срђан Ного и Зоран Радојичић су одавно кренули својим самосталним политичким путем, тако да је то овим њиховим преласком у самосталне посланике само формализовано.

Српски покрет Двери има четири народна посланика у републичкој скупштини и они поштују одлику уједињене опозиције из Споразума са народом о напуштању свих скупштинског заседања од републичког, преко покрајинског, до локалног нивоа. Фокус свих наших посланичких активности је на обиласку Србије, разговору са грађанима и учествовању у уличним протестима против власти.

Тренутно се не бавимо формирањем новог посланичког клуба у Народној скупштини, али није искључено да ће до тога доћи у договору са другим колегама из опозиционих редова. Сада нас чека нешто много важније, а то су протести 24. и 27. априла, као и формирање Слободне зоне у Београду 4. маја.

Тада ће заседати и паралелни, Народни парламент на отвореном и тамо ће бити и сви народни посланици Двери у свакодневној комуникацији са грађанима”, истиче

Инфо служба Двери

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.479.615 посета
Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)