Почели радови на санацији клизишта у ужичком насељу Коштица 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Почели радови на санацији клизишта у ужичком насељу Коштица
Trenutno na sajtu: 421       |       Podeli:
21.09.2022 | 0 коментар(а)



Ужице - Већ неколико деценија мештани ужичког насеља Коштица у улици Светозара Марковића имају проблем са клизиштем

и то је до скоро за њих представљало нерешив проблем. Пре неколико месеци када је био у посети граду на Ђетини министара инфраструктуре, саобраћаја и грађевинарства Томислав Момировић са градоначелницом Ужица Јеленом Раковић Радивојевић потписао је уговор вредан 110.000 динара.

Пре неколико дана кренула је припрема терена, а данас су коначно почели радови на санацији клизишта, први степен радова односи се на бушење земљишта, а мештани се надају да ће овај проблем бити решен за сва времена.

„Имали смо много проблема, изливање воде, пуцање потпорних зидова, наношење воде у пословне објекте, велике смо штете имали. Понекад смо и по неколико пута устајали у току ноћи, чим чујемо пуцање, крцање бетона ми одмах искачмо из куће јер није безбедно за становање. Пресрећни смо само да нам реше овај проблем и хвала нашој градоначелници што нас није заборавила, што је схватила тежину нашег проблема и одреаговала", рекао је Драган Марковић, мештанин.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.500.399 посета
Тренутно на сајту: 422 посетилац(a)