Завршено асфалтирање у МЗ Милатовићи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Завршено асфалтирање у МЗ Милатовићи
Trenutno na sajtu: 553       |       Podeli:
14.12.2020 | 0 коментар(а)



Лучани - Асфалтирањем два путна правца у МЗ Милатовићи у засеоку Висуљак у дужини од 630 метара чија је вредност радова
Завршено асфалтирање у МЗ Милатовићи, Фото: ГЗС

3.400.000 динара и у засеоку Зечевићи у дужини од 275 метара чија је вредност радова 1.400.000 динара завршено је асфалтирање у овој години у Општини Лучани из буџета локалне самоуправе заједно са учешћем грађана. Извођач радова је била фирма Ратко Митровић из Чачка, радови су изведени квалитетно и у планираном року.
Председник општине Лучани Миливоје Доловић каже да је неколико путних праваца у МЗ Расовац, МЗ Рти, МЗ Крстац, МЗ Доња Краварица, МЗ Ртари, МЗ Негриошори, МЗ Дљин, МЗ Гуча због лоших временских услова остављено за асфалтирање за почетак идуће године, чим временски услови дозволе . Уговори су већ потписани са извођачима радова предузећима Путеви Ивањица и Ратко Митровић, вредност ових радова је преко 30 милиона динара.

 

И поред тога општина Лучани је буџетом за наредну годину определила нових 65 милиона динара где ће се по старом, добро опробаном систему 2:1 радити на унапређену путне инфраструктуре. Интересовање је велико и одмах почетком године очекујемо потписивање уговора са неколико месних заједница за одређене путне правце за које су градјани скупили новац и потребне дозволе. Почетком идуће године на пре свега очекује асфалтирање путева Милатовићи - Губевревци у дужини 4 км, затим Каона - Торлак у дужини 3 км, Вича, засеок Главоњић 1,5 км, Ђераћ 1,7 км, Дљин 2,2 км.. А затим се наставља по приоритетима пре свега на општинским путевима 1 и 2 реда где се у идућој години уз помоћ Владе Србије, а преко „Путева Србије” очекује се асфалтирање преко 50 км нових путева што ће у великој мери подићи квалитет путне инфраструктуре у Драгачеву у коју се улажу значајна средства у последње две године.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Zavrseno asfaltiranje Mz Milatovici dva putna pravca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.106.964 посета
Тренутно на сајту: 554 посетилац(a)