Михајловски: ПУПС у Лучанима самостално на изборе, у Чачку четири удружења 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Михајловски: ПУПС у Лучанима самостално на изборе, у Чачку четири удружења
Trenutno na sajtu: 582       |       Podeli:
11.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Партија уједињених пензионера Србије (ПУПС) на локалним изборима у Лучанима излази самостално како би одмерила
Председник ГрО и координатор за Рашки и Моравички округ испред ПУПС-а Ило Михајловски, фото: ГЗС

своју снагу, рекао је за Глас западне Србије председник ГрО и координатор за Рашки и Моравички округ испред ПУПС-а Ило Михајловски.

„У недељу ће се одржати и редовна Изборна скупштина у Општини Лучани у Удружењу пензионера, а очекује се и долазак Милана Кркобабића. Овај самостални излазак на изборе нема никакве везе са досадашњом сарадњом са Српском напредном странком, јер смо са њом веома задовољни”, истакао је Михајловски.

Он се осврнуо и на пензионере у Чачку, рекавши да Савез пензионера Србије прихвата само једно удружење, а да град на Морави има чак четири групације.

„Градски одбор ПУПС-а није за разједињавање поготову не са удружењима пензионера, јер ми смо за сваку сарадњу. Њихови планови које они направе за 2019. биће наш задатак да спроведемо кроз градску управу. Позивам све чланове и председнике удружења да се ујединимо и да наставимо заједно да радимо”, навео је Михајловски додајући да њихова странка заступа 28.000 пензионера у Чачку.

Иначе, у Чачку поред Удружења пензионера града Чачка постоји и Уједињени пензионери града Чачка, Синдикат пензионера и Удружење инвалида рата.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.105.218 посета
Тренутно на сајту: 583 посетилац(a)