СДПС прославио 10 година, Љајић најавио почетак кампање 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СДПС прославио 10 година, Љајић најавио почетак кампање
Trenutno na sajtu: 743       |       Podeli:
13.12.2019 | 0 коментар(а)



Социјалдемократска партија Србије (СДПС) обележила је синоћ 10 година постојања, а том приликом председник партије и министар трговине и телекомуникација

Расим Љајић изразио је наду да ће његова странка и у будућности бити у владајућој коалицији.

С обзиром на то да је 2020. изборна година, он је позвао присутне да окупљање схвате као почетак кампање СДПС, да промовишу владу и странку као чланицу коалиције, односно да њиховој листи дају "максимални допринос за убедљиву победу".

Љајић је захвалио присутнима што су опстали у тешким турбулентним политичким временима чувајући темељне вредности због којих је СДПС формирана, а то су антифашизам, антипопулизам и антинационализам.

"Највећи успех који смо постигли за ових 10 година јесте да смо опстали, остали, остали своји, сачували идентитет, и да смо настојали да дамо допринос укупним реформама које се спроводе у Србији, променама које се догађају и модернизацији Србије, што и то јесте био наш циљ када смо улазили у владу 2012. године", рекао је Љајић.

Министар је обраћање закључио речима да се успех не мери само гласовима већ и "километрима пређених путева, људи које ћемо срести и градова које ћемо обићи".

ГЗС / Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.091.274 посета
Тренутно на сајту: 744 посетилац(a)