СзС ће бојкотовати седнице републичке и локалних скупштина док се не испуне захтеви протеста 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
СзС ће бојкотовати седнице републичке и локалних скупштина док се не испуне захтеви протеста
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
10.02.2019 | 0 коментар(а)



Посланици Савеза за Србију (СзС) бојкотоваће сутрашњу седницу Народне скупштине, наводећи и да

у раду републичке и локалних скупштина неће учествовати све док се не испуне захтеви протеста "Један од пет милиона" и омогуће поштени и слободни избори.

Како се наводи у саопштењу, СзС је навео да је бојкот у складу са "споразумом који су понудили народу и за чије остварење гарантовали својим потписима".

"Први наредни корак биће формирање Асоцијације слободних одборника, која треба да омогући сарадњу и координацију одборника у условима бојкота рада локалних парламената", наводи се у саопштењу и додаје да ће "посланици и одборници СзС наставити да се боре ван институција система".

СзС је навео да "не жели да буде део фасадне демократије и даје легитимитет тоталитарном режиму који гуши свако другачије мишљење, а политичке противнике третира као државне непријатеље".

"Желимо да мењамо систем и да у нашу земљу вратимо културу дијалога, владавину закона и политичку пристојност и нормалност", навео је СзС.

ГЗС/ Бета




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


СЗС бојкот

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.009 посета
Тренутно на сајту: 362 посетилац(a)