Светла будућност сеоског туризма, Хаџи Проданова пећина пун погодак 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Светла будућност сеоског туризма, Хаџи Проданова пећина пун погодак
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
17.11.2019 | 0 коментар(а)



Ивањица - За оне који се баве сеоским туризмом у ивањичкој општини, није довољно да имају смештајне капацитете

и квалитетну храну, већ садржаји намењени породицама са децом попут базена, као и пешачке стазе и посете локалитетима којих у ово крају заиста има пуно и могу задовољити знатижељу сваког посетиоца који се нађе у овим крајевима. Поред уређених пешачких стаза, новитет је Хаџи Проданова пећина која је отворила врата посетиоцима.

„Летња туристичка сезона у Ивањици била је више него успешна, сви капацитети у приватним сеоским туристичким домаћинствима су попуњени као и велики број хотела. Новитет у туристичком садржају Ивањице свакако је Хаџи Проданова пећина која је од ове године, отворена за посетиоце. И сада смо задовољни бројем посетилаца, сваког дана водимо евиденцију како групних из хотела и Завода за специјалну рехабилитацију Ивањица тако и појединачних посета. Оно што је важно је да се пећина налази надомак града, на неких пет, шест километара од Ивањице и доступна је не само посетиоцима града већ и гостима сеоских домаћинстава и хотела који се налазе ван Ивањице”, каже Милоје Остојић из Туристичке организације Ивањица.

Што се тиче странаца, било их је из Црне Горе, Босне и Херцеговине, Мађарске, Бугарске, Румуније, Немачке, Италије, али и Кине.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.142.668 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)