СНС Г. Милановац: Чији су уствари “Млади Милановца”? 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
СНС Г. Милановац: Чији су уствари “Млади Милановца”?
Trenutno na sajtu: 353       |       Podeli:
16.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Напредњаци из Горњег Милановца издали су саопштење за јавност у коме
Илустрација, фото: ГЗС

кажу да се Савезу за Србију у овој општини придружило удружење “Младих Милановца”.

“Ради истинитог и потпуног информисања наших суграђана подсећамо да је ово Удружење наступало на предходним локалним изборима као мањинска странка Руса Србије, и на тај начин обмануло 3,19% грађана који су им дали подршку да би се докопали две столице у локалном парламенту. О финансирању њихове предизборне кампање и пореклу новца народ је био информисан путем медија. Народ добро зна да ли су то легитимни представници Руса а богами и младих”, наводи се у саопштењу.

Они даље истичу да је за Српску напредну странку било неприхватљиво на изнуђеним преговорима и уценама за улазак у власт да Драгутин Милошевић звани „Бели боксер“ иначе супруг Кристине Милошевић буде директор Установе „Спортско - рекреативни центар“ и да Кристина Милошевић буде председник Скупштине општине.

“Са овим кадровима милановачка опозиција је заиста добила нову конотацију. Као новог члана путујућег циркуса очекујемо и младог Милисава Мирковића коме је у предходној власти свесрдно помагала Кристина Милошевић као члан Општинског већа. Њихов заједнички рад оценили су наши суграђани на предходним изборима”, стоји у саопштењу горњомилановачких напредњака.

Они истичу да је Председник Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије дала огромну подршку локалној власти у Горњем Милановцу и путем пројеката издвојила средства више од три годишња буџета општине за развој Горњег Милановца.

“Српска напредна странка ослушкујући реалне потребе наших суграђана ће као и до сада одговорно и савесно радити у интересу развоја целокуне општине”, закључује се у саопштењу ОО СНС у Горњем Милановцу.

 

 

Глас западне Србије

 

 

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns gornjimilanovac saopstenje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.118.254 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)