Mi - Glas iz naroda: Opozicija kriva za neuspeh pregovora o izbornim uslovima 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Mi - Glas iz naroda: Opozicija kriva za neuspeh pregovora o izbornim uslovima
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
04.04.2024 | 0 коментар(а)



Šef poslaničke grupe Mi - Glas iz naroda Branko Pavlović izjavio je danas da je ta poslanička grupa podržala zahtev Srbije protiv nasilja,



Novog DSS i POKS-a da beogradski i lokalni izbori budu u isto vreme, 2. juna, ali da za neuspeh pregovora krivi opoziciju.


Branko Pavlović kaže da je opozicija kriva za neuspeh današnjih pregovora sa vladajućom koalicijom.Mi uopšte ne delimo njihovo mišljenje da je reč o razlikama koje moraju dovesti do podele, ali vrlo oštro osuđujemo njihovo današnje napuštanje sednice zato što nemaju ubedljivu argumentaciju. Vlast ima vrlo ubedljivu argumentaciju, da ne može da menja zakon produžavanjem roka za lokalne izbore - rekao je Pavlović na konferenciji za medije u holu Skupštine Srbije.

 

On je naglasio da nema dobrih rešenja i da smatra da je tačno obrazloženje vladajuće partije da bi se udovoljavanjem zahteva opozicije otvorila Pandorina kutija.
Napustiti razgovor jer vladajuća grupacija nije prihvatila nešto, za šta ima ozbiljan temelj da ne prihvati, je insistiranje na podelama u društvu koje ne postoje. To su političke razlike, to ne može da dovede do podela, a ovaj potez je zapravo želja da se podele dodatno prodube i dodatno održi atmosfera nepoverenja u izborni proces - rekao je Pavlović."Ovo je primer kako ne treba da radi opozicija"
On je naglasio da se nada će se opozicija vratiti za pregovarački sto i nastaviti sa razgovorima i dodao da nije razumeo ni zašto je današnji sastanak prekinut.
Ovo je primer kako ne treba da radi opozicija. Teza koju smo čuli je da bi vladajuća grupacija mogla partijski da zahteva da čelnici u 66 opština podnesu ostavke i time, bez izmene zakona, dođu do toga da svi izbori budu 2. juna. To znači da vladajuća stranka radi ono što joj opozicija naredi. To nema nigde - poručio je Pavlović.

 

 

GZS 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BRANKO PAVLOVIC OPOZICIJA GLAS NARODA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.257.002 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)