Санкције против одговорних у ЈКП „Лим” због бацања пластичних флаша у Лим 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Санкције против одговорних у ЈКП „Лим” због бацања пластичних флаша у Лим
Trenutno na sajtu: 456       |       Podeli:
30.11.2022 | 1 коментар(а)



Пријепоље – Због снимка са друштвених мрежа, који је узнемирио јавност,

на којем се види како радници Комуналног предузећа ангажовани преко јавних радова, бацају пластичне флаше у реку Лим извињење грађанима Пријепоља и суседних општина упутили су председник општине Владимир Бабић и директор ЈКП “Лим” Џевад Бегановић. На коференцији за медије, они су осудили гест радника, најавили санкције против руководиоца радне јединице, и изразили наду да се више сличне ствари неће понављати.

 председник општине Владимир Бабић Фото: ПП медиа

Председник општине Владимир Бабић, каже да видео клип који се у јавности појавио даје ружну слику целог града. Он је навео да локална самоуправа уз помоћ државе чини све како би Пријепоље учинила чистијим местом, међутим, да несмотрени потези појединаца наносе огромну штету целој друштвеној заједници.

– Министарство за заштиту животне средине нам је помогло да санирамо несанитарну депонију Стањевине, само током прошле године уклонили смо више од 25 дивљих депонија санаше територије. Сви заједно улажемо огромне напоре да отпад буде на безбедан начин уклоњена са територије наше општине. Овако несавесно понашање радника Комуналног предузећа је за сваку осуду, предузели смо све мере да се ово више никада не понови – наводи председник општине Владимир Бабић.

Директор ЈКП “Лим” Џевад Бегановић истиче да ће због нарушеног угледа предузећа и штете која је начињена целој општини консеквенце сносити руководилац радне јединице задужене за одржавање хигијене.

Директор ЈКП “Лим” Џевад Бегановић Фото: ПП медиа

– Била је то несмотреност два радника који су ангажовани преко јавних радова. Ми ћемо предузети све мере због оваког понашање и одговорност ће сносити руководилац радне јединице, који ће бити новчано кажњен умањењем плате током наредна три месеца – рекао је Бегановић.

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


lim

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Istina

    Kad počne da pada sneg ponekad zapale i smeće u kontejneru da ne odvoze na deponiju i to svi znaju, a JKP LIM je preduzeće za uhljebe sdp i po nekog iz sns i to takođe svi u Prijepolju znaju. Zatvorili Stanjevine a sad nam pred svakom zgradom i pored svakog kontejnera deponija. Kome se žaliti kad su svi isti : od predsednika opštine , preko veća pa sve redom



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.445.601 посета
    Тренутно на сајту: 457 посетилац(a)