Лидл камионче још два дана у Ужицу, домаћин радијски водитељ Драган Илић 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Лидл камионче још два дана у Ужицу, домаћин радијски водитељ Драган Илић
Trenutno na sajtu: 779       |       Podeli:
23.03.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Лидл камионче наставља своје дружење са Ужичанима и за дане викенда са омиљеним радијским водитељем и домаћином Драганом Илићем



који ће данас бити на Тргу Светог Саве од 11:00 до 13:00 часова, а сутра на Тргу партизана.

Омиљени радијски водитељ Драган Илић дели пролазницима Лидл производе

„Доста времена проводим са Лидлом, обишао сам десет градова у Србији када су отваране продавнице. Данас сам у Ужицу где остајем и сутра. Увек је исти утисак, веома позитивна реакција грађана и то не само зато што делимо људима нешто, него видим да су стварно чекали да се отворе продавнице у њиховом месту. Људи су упознати са Лидловим асортиманом, поготову са пекаром која током целог дана има свежа пецива, а умеју да похвале и избор и цену. А могу рећи да је Лидл померио границу услуге и навео конкуренцију да се замисли”, казао је Драган додајући да је данас на тргу било доста деце, пензионера и случајних шетача због лепог дана а и сутра очекују исто.

Асортиман Лидл бренда представља пажљив избог производа који већ годинама задовољавају потребе потрошача широм света.

Оно што очекује сваког купца у препознатљивом трговинском ланцу је Лидлова мирисна пекара која се састоји од ситних пуњених сланих и слатких пецива, али и разноврсне понуде хлебова – од оних који су омиљени гурманима, попут хлеба са кромпиром или луком, ловачког хлеба, багета и сомуна, до оних за људе који воде рачуна о балансираној исхрани – ражених или са више врста семенки. Све производе потрошачи преузимају сами уз помоћ хватаљке и рукавица, што поред тога што је практично, је и хигијенско решење.
Запослени Лидла, хлеб и пецива пеку више пута дневно, па су свежи, хрскави и неодољиво мирисни производи доступни у свако доба дана – како за доручак, тако и за ручак и вечеру.


Лидлове продавнице озбиљно и посвећено воде рачуна о свежини и квалитету, без компромиса. Брину о животној средини и локалним заједницама у којима се налазе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.069.903 посета
Тренутно на сајту: 780 посетилац(a)