Возачу џипа одређен притвор 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Возачу џипа одређен притвор
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
23.03.2018 | 0 коментар(а)



Возачу џипа М.Д. у којем је настрадала дванаестогодишња девојчица А.Д. ученица шестог разреда,

приликом превртања у реку, био је под дејством алкохола од 1,4 промила, показала је анализа крви. Њему је одређено је полицијско задржавање од 48 часова након чега ће уз кривичну пријаву бити предат Вишем тужилаштву у Ужицу.
Незгода се догодила на путу Бродрарево – Слатина у месту Ријека, када је дошло је до слетања џипа низ литицу дубоку десетак метара у реку, и том приликом малолетна девојчица је изгубила живот. У тренутку несреће у колима су се поред М.Д. и А.Д. налазила још два возачева детета, једно од четири и друго од шест година и они су задобили огреботине.

Како од житеља који су били на месту незгоде сазнајемо, М.Д. је стриц настрадале А.Д. и он се враћао из Бродарева са своје две ћерке кући у Слатину. Уз пут је срео братаницу која је ишла из продавнице и повезао је. Недуго затим изгубио је контролу над возилом и слетео у реку. Одмах пошто је дошло до несреће М.Д. је са једним случајним пролазник извукао своје двоје деце из реке на суво, а затим су заједно кренули у потрагу за А.Д. мислећи да је набујала река однела. Након двадесетак минута неуспеле потраге, М.Д је промрзле малишане, којима је одећа била натопљена водом одвео до прве куће на коју је наисао, у намери да их смести у топлу просторију те да позове комшије у помоћ. У међувремену када се вратио на место незгоде, неколико младића који су путем пролазили видевши возило у реци, подигли су га и исправили на точкове, испод којег је испливало тело несрећне ученице.
Мештани Слатине са којима смо разговарали нису желели да коментаришу овај немио догађај, један од њих кратко рекао да је цео крај шоку и завијен у црно због велике трагедије која их је задесила.
 ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.118.517 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)