Проглашене најбоље туристичке манифестације у 2016. 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Проглашене најбоље туристичке манифестације у 2016.
Trenutno na sajtu: 311       |       Podeli:
07.03.2017 | 0 коментар(а)



Чајетина, Златибор - На традиционалним, десетим по реду, Сусретима организатора туристичких манифестација у Србији, који су ове године одржани

у Специјалној болници "Чигота" на Златибору, у организацији Удружења "Туризам и манифестације Србије – ТИМ" из Београда, проглашене су најбоље туристичке манифестације у 2016. години.

Признање "Туристичка слагалица 2016", за манифестацију која се континуирано организује дуже од пет година и својим програмом, концептом и посећеношћу издваја у односу на остале манифестације, додељено је манифестацији "Светлост на брежуљку – Фестивал дечијих фолклора" у Приликама код Ивањице. За ово признање номиноване су још туристичка манифестација "Молитва под Миџором" у Бољевцима и "Дани сјеничке пите" у Сјеници.

За најуспешнију нову манифестацију која је организована у 2016. и која постоји тек у претходне три године, и поседује иновативан и јединствен концепт, проглашена је туристичка манифестација "ЈUST OUT - витешки фестивал" Београд/Бољевац. За ово признање биле су номиноване и туристичке манифестације "Култура у јесен" у Србобрану и Фетивал дуодраме у Тополи.

Као заслужни појединац у области манифестационог туризма у 2016. години, односно најуспешнији организатор, менаџер, иницијатор или особа са другим пословним профилом и залагањем којим је допринео да нека од манифестација заживи, стекне углед и промовише се, "Туристичку слагалицу" је добио Драган Ђоловић из Туристичке организације Чачак. За ово признање били су номиновани и Арсен Ђурић, општина Чајетина и Мира Мирковић, Туристичка организација Горњи Милановац. За најуспешнију локалну самоуправу у 2016. години, која представља стуб подршке организаторима манифестација, проглашена је општина Бела Црква.

Признање "Туристичка слагалица" за најбољи промо филм припало је филму "Вршачки венац". Друго место су поделили промо филмови "Белоцрквански карневал" и "Без извора нема воде" из села Рожанство на Златзибору. У овој категорији било је номиновано укупно 10 промо туристичких филмова.

С. Тијанић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.621 посета
Тренутно на сајту: 312 посетилац(a)