Вибер група „Добри Самарјанин” прикупила помоћ за угрожене породице које живе на линији разграничења са КиМ 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Вибер група „Добри Самарјанин” прикупила помоћ за угрожене породице које живе на линији разграничења са КиМ
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
03.11.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - Пакети прехрамбених производа и кућне хемије транспортовани су данас из Ивањице
„Добри Самарјанин” у акцији: Пакети помоћи крећу на југ Србије, фото: ГЗС

на југ Србије породицама које живе на линији разграничења са Косовом и Метохијом. Ову велику хуманитарну акцију покренула је вибер група „Добри Самарјанин” на челу са свештреником Синишом Никитовићем а уз помоћ цркве у Атеници и локалне самоуправе Ивањица.

Захваљујући људима добре воље ова хуманитарна помоћ стићи ће до породица лошијег материјалног статуса на југу наше земље.

„Хвала Богу има доста породица које су остале на својим огњиштима на југу наше земље. Не живе у најбољим условима па смо ми прошле године одлучили да позовемо чланове групе ’Добри Самарјанин’ у хуманитарну акцију за помоћ овим породицама. Ове године смо поновили акцију и желео бих да се захвалим свим хуманим људима, члановима наше групе, парохијанима и свештенику цркве у Атеници, на донацијама. Такође, хвала локалној самоуправи у Ивањици која је обезбедила превоз пакета као и председнику Момчилу Митровићу, члану наше групе, за логистичку и новчану помоћ при свим акцијама које спроводимо”, рекао је свештеник Синиша Никитовић.

Иначе, хуманитарна вибер група „Добри Самарјанин” постоји већ четири године. Основао ју је свештеник Синиша Никитовић са циљем да подрже и помогону породице лошијег материјалног статуса. До сада су спровели на десетине успешних хуманитарних акција а из године у годину број чланова ове групе се увећава.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica viber grupa dobri samarjanin akcija pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.925.625 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)