Пријепољски одборници нису усвојили финансијски и извештај о раду ТО за прошлу годину 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Пријепољски одборници нису усвојили финансијски и извештај о раду ТО за прошлу годину
Trenutno na sajtu: 453       |       Podeli:
20.09.2022 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Након бурног дводневног заседања, завршена је 16. седница Скупштине општине

Пријепоље. Одборници су усвојили Извештај о извршењу буџета за првих 6 месеци ове године а донета је одлука да се распише конкурс за избор новог директора ЈКП Лим. На предлог председника општине, Скупштина није усвојила Извештај о раду Туристичке организације Пријепоље и финансијски извештај за прошлу годину. Овакав став није се свидео делу опозиције који су “кривца” за то видели у Владимиру Бабићу и Есаду Хоџићу, те су на њихов рачун изнели низ увреда.

На предлог председника општине, а након образложења, прихваћено је да се не усвоји Извештај о раду и финансијски извештај за прошлу годину Туристичке организације Пријепоље јер постоје основе сумње да је било много злоупотреба што је потврдио и интерни ревизор као и да ће се о томе изјаснити и јавно тужилалаштво. Овакав став председника општине Владимира Бабића наишао је оштре критике и низ увреда упућене од стране дела опозиције, чији одборници су затражили да се стави под лупу и запошљавање и рад других јавних установа, а не само оних чији кадрови су били послушници Самира Тандира некадашњег лидера Странке правде и помирења у граду на Лиму.

За опозицију дежурни кривац – Есад Хоџић, фото: ПП Медиа

Пријепољски одборници прихватили су предлог већа да се распише Јавни конкурс за избор директора ЈКП Лим јер актуелном вд директору Џеваду Бегановићу истиче једногодишњи мандат крајем децембра. Одборници су разматрали и предлог решења о формирању комисије за спровођење избора за чланове савета месних заједница који ће бити расписани током ове недеље.

Иначе, 16. седница СО Пријепоље почела је у среду, 14. септембра када су одборници разматрали предлоге одлука о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта и Ватрогасне станице у Бродареву из општинског у државно власништво, као и прибављање зграде некадашњег Војног одсека из републичке јавне својине у општинско власништво. Пред одборницима је био и Извештај о извршењу буџета за првих 6 месеци ове године. Извршење буџета за првих шест месеци је 29 одсто.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje skupstina izvestaj turisticka organizacija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.388.528 посета
Тренутно на сајту: 454 посетилац(a)