Необичан хоби Јелени доноси вредне поклоне 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Необичан хоби Јелени доноси вредне поклоне
Trenutno na sajtu: 444       |       Podeli:
20.08.2019 | 0 коментар(а)



Топола – Јелена Манојловић (36) из села Божурња крај Тополе, своје слободно време и активност на друштвеној мрежи Фејсбук,

претворила је у необичан хоби.

Јелена свакодневно прати разне странице познатих произвођача, лајкује, коментарише и учествује у дељењу у циљу добијања вредних поклона. Међутим, некима то баш и не полази за руком, али Јелена скоро свакога дана добије по неки поклон.

„Профил на Фејсбуку сам отворила 2015. године и од тада пратим дешавања и учествујем у бројним наградним играма, пратим промоције, делим их на свом профилу, коментаришем. Мој труд су људи препознали и наградили” прича Јелена.

Истиче да је играјући наградне игре добила бројне вредне поклоне који су додатно попунили кућни буџет.

„Немам сталан посао па преко лета када је сезона радова у пољу идем да берем воће, тад нисам на Фејсбуку али чим стигнем кући морам да одиграм неку игру. Део поклона које добијем задржим за себе, по нешто и продам и на тај начин нешто и зарадим али и радо поклоним пријатељима и другарицама,“поносна је Јелена.

Ова тридесетшестогодишња девојка до сада се опробала у многим наградним играма а највише је добила козметичких поклона. Шаљиво каже да јој је жеља да једнога дана добије аутомобил али, још увек нема тако великог поклона путем Фејсбук апликације.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


jelena nagrade hobi

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.501.099 посета
Тренутно на сајту: 445 посетилац(a)